Meteen naar de inhoud

Ervaringen

Laagdrempelig, onze zoon vond het zelfs leuk om te doen. Hij kreeg inzichten in veel voorkomende ‘afleid’ manouvres en dat was voor hem een boost voor zijn zelfvertrouwen. Meester David is echt heel goed met kinderen.

Groep 7

Een top training voor kinderen die hun taal- en rekenvaardigheden willen verbeteren. Onze dochter heeft veel vaardigheden opgedaan en vond het ook nog eens gezellig in haar groepje. De trainer was heel betrokken en enthousiast.

Groep 8

Een hele fijne en leerzame training. Onze dochter heeft veel geleerd. Haar voorlopig advies was MAVO. Uiteindelijk heeft ze op de toets dik HAVO gescoord. We hebben ook de oefenmiddagen gevolgd, de combinatie werkte erg goed.

Groep 8

Nogmaals dank voor alles. We zijn heel tevreden. En jullie zijn ook erg aardig. Dit is de uitslag van de IEP. Goed hè, M super blij, wij ook.

Groep 8

Hoi allemaal, de Cito uitslagen zijn binnen. Een fantastisch resultaat! Dank voor jullie hulp, fijne vakantie(s) en tot volgend schooljaar!

Groep 7

Wij zien verbetering in haar zelfvertrouwen én haar vaardigheden. Fijn! Dit geeft ze zelf ook aan. Heel erg bedankt tot nu toe. Jullie hebben echt wel resultaat neergezet met haar!

Groep 7

Een prima training voor kinderen die beter willen worden in taal en rekenen. Onze dochter heeft veel geleerd! David was heel behulpzaam en positief, ook in zijn feedback. Hij gaf veel tips en trucs. Werkte heel motiverend.

Groep 7