Meteen naar de inhoud

Een training voor groep 7 en groep 8

Voor wie is de training?

De doorstroomtoetstraining van De Bijlesgroep is bedoeld voor leerlingen in groep 7 en 8 die zich goed willen voorbereiden op de doorstroomtoets in januari of februari. De doorstroomtoets is een belangrijke toets die het niveau van taal en rekenen meet en het schooladvies bepaalt. Met een goede voorbereiding kun je je kind helpen om een hoger of passender schooladvies te krijgen.

De training wordt gegeven in Haarlem, in een van onze twee vestigingen. De training duurt in totaal 6 uur en kost € 120,-. Dit is inclusief lesmateriaal, oefentoetsen en feedback. De training wordt gegeven in twee dagen: 3 uur per dag. We bieden verschillende trainingen aan voor taal en rekenen. In de training krijgt je kind uitleg, tips, oefeningen en feedback van een ervaren docent die precies weet wat er in de doorstroomtoets wordt gevraagd.

De training is geschikt voor leerlingen die:

  • hun kennis en vaardigheden op het gebied van taal en rekenen willen opfrissen en verdiepen;
  • hun zelfvertrouwen en motivatie voor de doorstroomtoets willen vergroten;
  • hun strategieën en vraagstelling voor de doorstroomtoets willen verbeteren;
  • hun tijdsdruk en spanning voor de doorstroomtoets willen verminderen.

De training is niet geschikt voor leerlingen die:

  • een zeer laag of zeer hoog niveau van taal of rekenen hebben, waardoor ze extra zorg of uitdaging nodig hebben;
  • geen interesse of bereidheid hebben om te leren of te oefenen voor de doorstroomtoets.

Wil je je kind aanmelden voor de doorstroomtoets training van De Bijlesgroep? Vul dan het aanmeldformulier in op onze website of neem contact met ons op via info@debijlesgroep.nl of 023-2078008. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een intakegesprek te plannen. In dit gesprek bespreken we de wensen, verwachtingen en doelen van jou en je kind.

De doorstroomtoetstraining van De Bijlesgroep is een unieke kans om je kind optimaal voor te bereiden op de doorstroomtoets. Met onze professionele, persoonlijke en effectieve begeleiding kun je je kind helpen om zijn of haar potentieel te laten zien en naar de middelbare school te gaan die hij of zij wil. Wacht niet langer en meld je nu aan voor de doorstroomtoets training van De Bijlesgroep!

Meld je meteen aan!

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Via onderstaande knop kan je direct reserveren.