Meteen naar de inhoud

Over ons

Krachten bundelen

De training voor doorstroomtoets is speciaal ontwikkeld door De Bijlesgroep en Spijkermebij. De Bijlesgroep is een bijlesinstituut in Haarlem en biedt bijles, huiswerkbegeleiding en verschillende soorten trainingen aan voor de basis- en middelbare school. Spijkermebij is een praktijk voor Remedial Teaching, Leren Leren, beelddenken en ondersteunt bij diverse leerstoornissen.

We bieden een speciaal ontwikkelde training aan. Onze ervaren docenten begeleiden leerlingen bij het versterken van hun vaardigheden in Taal (o.a. Lezen en Taalverzorging) en Rekenen. De trainingen richten zich op het vertrouwd raken met de vraagstelling en het type opgaven in de doorstroomtoets. We vragen niet meer dan nodig. We zijn gemiddeld €20,- per uur goedkoper dan andere aanbieders! En daar zijn we trots op. Zo zorgen we er samen voor dat de training voor iedereen toegankelijk is. Krijg je een tegemoetkoming van de gemeente? Deze kan je hier ook voor inzetten. Meer weten? Neem even contact met ons op!

We hebben twee verschillende trainingen ontwikkeld, speciaal voor groep 7 en 8. Je kan een training Taal volgen, een training Rekenen of allebei. We geven de trainingen vanaf de Herfstvakantie tot het begin van de Voorjaarsvakantie in de weekenden. Je kan de training ook volgen in de Herfst- of Kerstvakantie.

David Vestering

Directeur | De Bijlesgroep

Susanne van Keulen

Leren Leren Specialist | Spijkermebij

De Bijlesgroep

De Bijlesgroep is een Nederlands bijlesinstituut met een LVSi-keurmerk. Wij bieden bijles, huiswerkbegeleiding en trainingen aan voor leerlingen van de basisschool en middelbare scholieren. Onze ervaren docenten geven persoonlijke begeleiding op maat voor alle vakken en niveaus. Wij helpen je kind om zijn of haar kennis, vaardigheden, zelfvertrouwen en plezier in het leren te vergroten.

Spijkermebij

Spijkermebij biedt Remedial Teaching aan leerlingen in het Primair Onderwijs. Heb jij moeite met leren, komt er op school niet uit wat er in jou zit of wil jij de puntjes op de i zetten? Samen onderzoeken we jouw leerstijl en onderwijsbehoeften en maken wij een plan op maat.

Meld je meteen aan!

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Via onderstaande knop kan je direct reserveren.